Magyar English

HíreinkDuplájára nőhet az iskolakezdés költsége

Az iskolakezdés átlagosan 20-30 ezer forintba kerül gyermekenként, amennyiben a tanulónak új iskolatáskára is szüksége van, akkor akár meg is duplázódhat ez az összeg a REGIO JÁTÉK friss felmérése alapján. A tanszer-beszerzés augusztusban tetőzik, ilyenkor a vállalat online 7%, míg hagyományos vásárlás esetén 10% kosárérték-növekedéssel számol az előző évhez képest, a nagy bevásárlásra a magyar családok jelentős része tudatosan készül anyagilag.


Idén akár 75%-kal költünk többet nyári játékokra

A nyári szezonban jellemzően 2-6 ezer forintot költenek a magyar családok strandjátékokra, a legtöbben vízipisztolyt, úszógumit és strandlabdát vásárolnak a REGIO JÁTÉK friss kutatása alapján. Az átlagos áruházi kosár 7.750 Ft, míg online 11.000 Ft értékű ebben az időszakban, amikor az éves forgalom 20%-a realizálódik. Egyre többen ruháznak be egy otthoni medencére, ugyanakkor 10-ből 8 kisgyerekes család nyaralást is tervez, jellemzően inkább belföldi úticéllal. Minden második gyerek táborba is megy, a sport-, a 4-5 napos napközis és az alkotótáborok a legnépszerűbbek.Megbízható üzleti partner tanúsítványt kaptunk

A Coface által minősített, hitelbiztosítási fedezettel rendelkező megbízható cég tanúsítványt kaptunk. A Coface hitelkockázat-kezelési szakértőinek elemzése szerint a REGIO Játékkereskedelmi Kft. egy pénzügyileg stabil vállalkozás, felelős vállalatirányítási stratégiát folytat, így a Coface által is biztosított, megbízható üzleti partnernek minősül.


Kiállunk az egészséges munkavégzés mellett

A REGIO JÁTÉK-nál elkötelezettek vagyunk a munkavállalóink fizikai egészségének megőrzésében, ezért elektromosan állítható magasságú irodai íróasztalokat szereztünk be 2022 májusában.Játékidő címmel indítottunk podcast-sorozatot

A Mesélj, Anyukám! csapatával közösen, Endrész Timi műsorvezetésével új podcast-sorozatot indítottunk. A Játékidő névre keresztelt, 8 részes beszélgetős műsor célja körüljárni a játékok varázslatos világát úgy, hogy meghívott vendégeinkkel, köztük neves szakértőkkel kicsit mélyebbre ássunk a játékok hosszútávú, érzelmi és szociális fejlődésben betöltött szerepével kapcsolatban.


Gyereknap: online többet költünk ajándékra

A magyar szülők és nagyszülők átlagosan 11.800 forintért vásárolnak online, és 7.600 forintért választanak gyereknapi ajándékot az áruházakban a család legfiatalabb tagjának a REGIO JÁTÉK értékesítési adatai alapján. A jeles alkalomra már 1-2 héttel korábban megkezdődik a bevásárlás, legtöbben egy új szabadtéri játékkal, kreatív készlettel vagy könyvvel, kifestővel lepik meg a gyermeket.