Magyar English

HíreinkJön a húsvét: édességet, játékot és könyvet hoz a nyuszi

Édességet, játékot és könyvet kapnak a gyerekek húsvétra – derült ki a REGIO JÁTÉK friss felméréséből. A szülők ilyenkor az 5-10 ezer forint közötti kreatív, fejlesztő játékokat, társasokat és a szabadtéri játékokat részesítik előnyben. A tavaszi szünetben a családok egynegyede utazik el főként 1-2 vagy 3-4 napra, a legnépszerűbb úticélok a Balaton-parti települések, Budapest és Eger.


Különleges Barbie-kollekcióval ünnepelték meg Barbie 65. évfordulóját Budapesten

Március 8-án különleges eseményt tartott a Mattel: 65 sikeres, a választott karrierjében fantasztikus eredményeket felmutató magyar nőt invitáltak közös találkozóra, ahol a hölgyek a saját példájukon keresztül adták bizonyítékát annak, hogy a kislányként elképzelt célok a szó szoros értelemben valósággá válnak, ha hiszünk bennük és teszünk értük. Itt mutatták be azt az egyedi, de forgalomba nem kerülő Barbie-kollekciót is, amelynek babáira a Sentiments divatház alapítója, Joó Beatrix tervezett különleges ruhadarabokat.Limitált kiadású Moon ball készletet nyertünk a Reflexshoptól

Tavaly nyáron nyereményprogramot hirdetett a Reflexshop a Moon Ball tizedik évfordulójának alkalmából. Nagy örömünkre mi lettünk a szerencsések, akik egy karton limitált kiadású Arany Moon Ballal és további 300 dolláros Waboba levásárolható kredittel még színesebbé tehetjük folyamatosan bővülő kínálatunkat.


21,4 milliárd forintos forgalommal zárta a tavalyi évet a REGIO JÁTÉK

A REGIO JÁTÉK 21,421 milliárd forint forgalmat bonyolított le tavaly a 110 milliárd forintra tehető teljes játékpiacon, melyet közel 7,5 millió termék értékesítésével ért el. A vásárlói szokások változása ellenére 6 százalékos növekedéssel zárta az évet a vállalat, melyhez nagyban hozzájárult az, hogy karácsonykor nem spóroltak a magyarok a játékvásárláson. Továbbra is a társasjátékok a legkelendőbbek, de tavaly a Barbie babák eladása is fellendült – nem csak a filmnek köszönhetően.Családbarát Vállalkozás Újbuda díjat nyert a REGIO JÁTÉK

A XI. kerületi önkormányzat Képviselőtestülete minden évben lakossági ajánlás alapján díjazza a „Családbarát Vállalkozás Újbuda” címmel azt a vállalkozást, aki családbarát szemléletével és intézkedéseivel kiemelkedően támogatja munkavállalóit a család-munka egyensúly megteremtésében. 2023-ban a „Családbarát Vállalkozás Újbuda” elismerést a lakosság ajánlása alapján a REGIO Játékkereskedelmi Kft. nyerte el.


Marketinggyémánttal díjazták a TikTok-csatornánkat a Marketing Diamond Awardson

Nagy öröm számunkra, hogy a 2023 márciusában indított TikTok-csatornánkat 2 marketinggyémánttal is díjazta a Marketing Diamond Awards zsűrije. A csatornánk néhány hónap alatt rekordokat döntött, az év végére elérte a 165 ezer követőt és a több, mint 50 milliós nézettséget.