Magyar English

Sajtószoba

 

A REGIO JÁTÉK-ról röviden

A REGIO Játékkereskedelmi Kft.-t 1990-ben családi vállalkozásként alapította Gyaraki József, a cég ügyvezetője. A piacvezető játékforgalmazó 100%-ig magyar tulajdonban van, ma már országszerte 43 játékbolttal rendelkezik, és közel 20%-os részesedésével piacvezető a hagyományos magyar játékpiacon. A REGIO JÁTÉK a világ többi országával egy időben mutatja be a magyar piac számára is a játékújdonságokat. A több mint 500 főt foglalkoztató vállalat számos nemzetközi játékmárka – így például a Disney plüssök, SES kreatív, 4M tudományos játékok vagy a Ravensburger – kizárólagos magyarországi partnere, valamint hagyományos magyar játékok újrafeltalálója, úgymint a diavetítő és a Gazdálkodj okosan! társasjáték. Áruházaiban közel 30.000 féle játék található. A dinamikus fejlesztések eredményeként a REGIO JÁTÉK 2023-ban 21,421 milliárd forint nettó árbevételt ért el. A REGIO JÁTÉK 2021-ben hetedik alkalommal részesült MagyarBrands-díj elismerésben Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában, 2021-ben pedig ötödször nyerte el a rangos Superbrands díjat. 2023-ban Sopronban és Székesfehérváron nyitott új áruházat a játékkereskedő.

FORDULJON SZAKÉRTŐHÖZ!
A REGIO JÁTÉK a rendszerváltás óta meghatározó szereplője a magyar játékpiacnak. Ennek köszönhetően vezetősége egyedülálló módon ismeri és követi a szektor változásait. Gyaraki József, az alapító családfő ma is örömmel áll az újságírók rendelkezésére egy-egy aktuális téma vagy akár az évtizedeken átívelő piaci változások feldolgozásában.

A vállalat újdonságairól, a játékpiac változásairól és egyéb, a REGIO JÁTÉK világával kapcsolatos hírekről és érdekességekről rendszeresen sajtóközleményeken keresztül tájékoztatjuk az újságírókat és szerkesztőségeket.
A REGIO JÁTÉK Magyarország legnagyobb játékválasztékával játéktesztelési lehetőséggel is a média rendelkezésére áll. Amennyiben szívesen ajánlanának olyan játékokat, amelyekről személyes tapasztalattal rendelkeznek, várjuk ez irányú megkeresésüket a sajto (kukac) regiojatek (pont) hu címen.