Magyar English

Sajtószoba

 

A REGIO JÁTÉK-ról röviden
A REGIO Játékkereskedelmi Kft.-t 1990-ben, családi vállalkozásként alapította Gyaraki József ügyvezető. A vállalat jelenleg 34 áruházzal és a kereskedők számára is elérhető webáruházzal hazánk piacvezető játékforgalmazója. A kis- és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkozó REGIO JÁTÉK évente több milliárd forintos árbevételt generál, és olyan nemzetközi márkák kizárólagos magyar forgalmazója mint a Disney vagy a puzzle termékeiről ismert Ravensburger.FORDULJON SZAKÉRTŐHÖZ!
A REGIO JÁTÉK a rendszerváltás óta meghatározó szereplője a magyar játékpiacnak. Ennek köszönhetően vezetősége egyedülálló módon ismeri és követi a szektor változásait. Gyaraki József, az alapító családfő ma is örömmel áll az újságírók rendelkezésére egy-egy aktuális téma vagy akár az évtizedeken átívelő piaci változások feldolgozásában.

A vállalat újdonságairól, a játékpiac változásairól és egyéb, a REGIO JÁTÉK világával kapcsolatos hírekről és érdekességekről rendszeresen sajtóközleményeken keresztül tájékoztatjuk az újságírókat és szerkesztőségeket.
A REGIO JÁTÉK Magyarország legnagyobb játékválasztékával játéktesztelési lehetőséggel is a média rendelkezésére áll. Amennyiben szívesen ajánlanának olyan játékokat, amelyekről személyes tapasztalattal rendelkeznek, várjuk ez irányú megkeresésüket.