Magyar English

Gyereknap a REGIO JÁTÉK M3 üzleténél

- Sajtómegjelenések, Online

Gyereknap a REGIO JÁTÉK M3 üzleténél happyfamily


Már a gyereknap előtt egy héttel egész napos programokkal várja a gyermekeket a REGIO JÁTÉK az M3-as üzleténél május 21-én.

Bár a REGIO JÁTÉK-ban minden nap gyereknap, ezúttal egész napos (9-18 óráig) ingyenes programokkal, arcfestéssel, kreatív foglalkozással és társasjátékozással várja a gyerekeket a játékáruház M3 üzlete. Kipróbálhatóak lesznek a legújabb játékok, mint Chopperball kézzel reptethető gömb, a Whacky shots vagány csúzli vagy a PlayDoh Town gyurmajátékok, de az óriási népszerűségnek örvendő NERF lövöldözős játék vagy a Hot Wheels sem marad ki a sorból.

A legkisebbeket Fisher-Price babajátszó és Wader bébi autópálya, a nagyobbakat Gorilla mászófal, ugrálóvár, trambulin, mini közlekedési park, arcfestés, Miss Twist kreatív hajfonás, kézműves és játszó asztalok is várják. Lesz zene, sztárvendég, artista bemutató, Csiribá bűvész műsor, Cerbona gabonapehely kóstoló, Sió ajándék üdítő, tréfás vetélkedő és természetesen tombola, mellyel értékes nyereményeket lehet nyerni, akár egy 100 ezer forint értékű játékcsomagot is!

A programokról bővebb információ a http://www.regiojatek.hu/gyereknap2016 oldalon található.

Fergeteges móka MINDEN REGIO JÁTÉK áruházban 2016. május 21-22-én és 28-29-én!


Május 21-22-én és május 28-29-én szintén egész napos gyereknapi programok várják az érdeklődőket minden REGIO JÁTÉK áruházban. Chopperball kézzel reptethető gömb, Tojásfutam vidám társasjáték, Miss Twist Kreatív hajfonás, Crystal Surprise gyűjthető ragyogó kisállatok és még számtalan vidám és kreatív játék közt válogathatnak kicsik és nagyok 10-től 18 óráig.

Happy Family