Magyar English

Üzleti Etikai Díjat kaptunk

- Hírek

A közel 25 éves, magyar tulajdonú családi vállalkozás etikus üzleti magatartása, a társadalmi felelősségvállalás és a környezettel szembeni példamutató erőfeszítései, valamint az alkalmazottakkal szembeni felelősségteljes viselkedése elismeréseként részesült a kitüntetésben.

Az 1990-ben alakult REGIO Játékkereskedelmi Kft. folyamatos fejlődésének és fair üzletpolitikájának köszönhetően nemcsak számos kiváló minőségű európai játékgyártó kizárólagos hazai forgalmazója, de a Magyar Játékszövetség tagjaként a magyar játékipar érdekképviselője. Magyarország legnagyobb játék kis- és nagykereskedelmi áruházláncaként aktív szerepet vállal a hagyományos magyar játékok fennmaradásában, többek között évek óta gyártója az idén Magyar Termék Nagydíjjal elismert Gazdálkodj okosan! társasjátéknak és a Diavetítőnek.

A REGIO JÁTÉK kapcsolatait, legyen szó a munkatársakról, az üzleti partnerekről vagy a vásárlókról a tulajdonos és ügyvezető igazgató, Gyaraki József hitvallása határozza meg, amely a keresztény értékrendet kívánja érvényesíteni az üzleti szférában.

„A piac megtartása és a vállalkozás fejlődése hosszú távon csak erkölcsi és értékfedezettel valósulhat meg” – emelte ki a díjkiosztón a REGIO JÁTÉK ügyvezető igazgatója, Gyaraki József. „Úgy gondolom, hogy a szemlélet életképességét jól példázzák a mögöttünk álló sikerek, és a munkatársainkkal, üzleti partnereinkkel és a vásárlóinkkal kialakult bizalmi kapcsolat.”

A vállalat minden évben számtalan jótékonysági rendezvényt, tehetséggondozó programot, sportegyesületet támogat, emellett több mint 10 éve a Baptista Szeretetszolgálat állandó partnere a szervezet hazai és nemzetközi gyermekvédő, szociális fejlődést elősegítő és bűnmegelőző programjaiban. A gyermekek fejlődését szolgáló intézményeknek a százalékos kedvezmények mellett díjmentesen segédkezik a pályázati anyagok összeállításában.

Az országszerte immár több mint 300 főt foglalkoztató REGIO JÁTÉK továbbra is családi hangulatú munkahelyként tekint magára, az áruházakban és a központi irodákban dolgozó összeszokott csapatok jó kapcsolatot ápolnak egymással, mindenki személyesen ismeri a vállalat vezetőségét, és sokan már a kezdetektől a vállalkozás csapatát erősítik. A REGIO JÁTÉK munkavállalók iránti elkötelezettségét jól példázza, hogy a csődeljárás alá került Gulliver üzletek nagy részének átvétele után a volt versenytárs korábbi dolgozóit közel teljes létszámban alkalmazta.

A fenntartható fejlődést a REGIO JÁTÉK olyan innovációkkal igyekszik biztosítani, mint a játékkereskedésekben alkalmazott elektronikus árkijelző rendszer vagy az online katalógusok.

A 15 éve alapított Üzleti Etikai Díjra idén három kategóriában összesen 60 cég pályázott. Az elismerést 7 cég vihette haza, köztük nagyvállalat kategóriában a REGIO JÁTÉK. A zsűri a díj odaítélésének szempontjai közül külön kiemelte, hogy a vállalat példás sikerrel kapcsolta össze profilját az elkötelezettségével.