Magyar English

Új áruházat nyitott a REGIO JÁTÉK Győrben

- Hírek

A közel 25 százalékos részesedésével piacvezető REGIO JÁTÉK új áruházat nyitott 2019. április 1-én a Győr Plázában. A csaknem 400 négyzetméteres játékboltban magas színvonalú kiszolgálással, minőségi termékekkel és nyitási akciókkal várják a vásárlókat.

 

2019. április 1-én nyílt meg a Győr Plázában a REGIO JÁTÉK új áruháza, ahol szakképzett eladók segítik a vásárlókat a gyermekek érdeklődési köréhez legjobban passzoló, minőségi játékok kiválasztásában, legyen szó bármilyen alkalomról. A közel 25 százalékos részesedésével Magyarország piacvezető játékkereskedője folyamatosan követi a trendeket, és a világ többi országával egy időben tudja bemutatni a játékújdonságokat. A csaknem 400 négyzetméteres áruházban minden korosztály megtalálja kedvenc játékát, hiszen a termékkínálatban egyaránt fellelhetők a szezonális, a felkapott, valamint a hagyományos, generációkon átívelő játékok és ritkaságok is. „A legkeresettebb játékokkal készülünk az üzletnyitásra, tapasztalatunk szerint a jó idő és a húsvéti időszak beköszöntével most a kismotorok, hinták, buborékfújók, valamint a családi társasok, kreatív- és fejlesztőkészletek, illetve a plüssfigurák lesznek a legnépszerűbbek” – mondta el Gyaraki Dávid marketingvezető.

 

A REGIO JÁTÉK 34 áruházzal rendelkezik országszerte, webáruházából közel tízezer termék rendelhető, emellett számos nemzetközi játékmárka (például a Disney, Ravensburger, 4M és SES) kizárólagos magyarországi partnere. A mintegy 450 főt foglalkoztató vállalat dinamikus fejlesztéseinek eredményeként 2018-ban 12,2 milliárd forint nettó árbevételt ért el, másodszor nyerte el a rangos Superbrands díjat, továbbá negyedik alkalommal részesült MagyarBrands-díj elismerésben Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában.

 

KERETES

 

A REGIO JÁTÉK dupla nyitóhétvégét tart a Győr Plázában: április 6-7. és 13-14. között is húsvéti és nyitási akciókkal, valamint dupla SuperShop pontokkal kedveskednek a vásárlóknak, a gyerekek pedig a játékbolt kabalájával, a zsiráffal is találkozhatnak majd. Az ünnepi időszakban, április 8-tól meghosszabbított nyitvatartással várja a kedves vásárlókat.

 

KERETES VÉGE

 

 

Kapcsolódó webcímek:

Webáruház: https://www.regiojatek.hu/

Vállalati weboldal: http://vallalat.regiojatek.hu/

 

Kapcsolódó képanyag:

Gyaraki Dávid fotója: http://vallalat.regiojatek.hu/letoltesek

 

További információ:

Szlávecz Boglárka

ügyfélkapcsolati igazgató

SAKKOM Interaktív online marketing + pr ügynökség

Telefon: (+36) 1 237-0212