Magyar English

Sopronban nyit új áruházat a REGIO JÁTÉK

- Hírek

Sopron, 2023. augusztus 30. – Szeptember 1-jén új egységgel bővíti fizikai üzlethálózatát a REGIO JÁTÉK. A Sopronban nyíló új, 335 négyzetméteres üzletben a játékkereskedő széles termékkínálattal és szakképzett eladókkal várja a vásárlókat. A beruházás összértéke 140 millió forint.

 

Szeptember elsején Sopronban nyitja meg legújabb üzletét a REGIO JÁTÉK. Az AlphaParkban található áruházat a játékkereskedő az elérhető legmodernebb berendezéssel szerelte fel, a teljes beruházás 140 millió forint értékű. „A vármegyében eddig csak Győrben volt két üzletünk, és Sopron dinamikus fejlődését látva úgy éreztük, itt az ideje egy szép, korszerű játékbolt megnyitásának – mondta el Gyaraki Dávid marketingvezető. – Az AlphaParkra esett a választásunk, mert itt a családok mindent megtalálnak egy helyen, így időt spórolhatnak, miközben kényelmesen körülnézhetnek.” A REGIO JÁTÉK lehetőséget biztosít arra is, hogy a webáruházi megrendelést fizikai játékboltban vegye át a megrendelő díjmentesen, akár 1 órán belül.

 

Szakértői segítséget nyújtanak az eladók

A 335 négyzetméteres áruházban széles játékkínálat és 10 fős szakképzett csapat várja a vásárlókat. Játékvásárláskor továbbra is sokan, ha tehetik, inkább személyesen keresnek fel egy játékboltot, mivel a szakértői tanácsadás nagyon fontos, különösen, ha ajándékvásárlásról van szó. Nagy előny ilyenkor, hogy az eladók szakszerű segítséget nyújtanak a gyerek életkorának és érdeklődésének megfelelő játék kiválasztásában, ismerik az újdonságokat és a népszerű játékokat, igény esetén pedig megmutatják, hogyan kell használni az adott játékot.

Az áruházban a legújabb LEGO készletek és programozható játékok, izgalmas társasok, kirakósok, fejlesztő és kreatív játékok, szabadtéri felszerelések és sporteszközök mellett bébijátékok, plüssök, iskolaszerek és partykellékek széles kínálatával találkoznak a vásárlók.

Szeptember 9-én és 10-én a játékboltban minden vásárló megpörgetheti a szerencsekereket, ami kedvezményes kuponokat és különféle ajándékokat rejt, valamint a hétvégén az AlphaPark területén a REGIO JÁTÉK kabalaállatával, Zsiráffal is találkozhatnak a kicsik és nagyok.