Magyar English

Red Dot Design díjat nyert partnerünk, a 4M

- Hírek

A világ egyik legelismertebb termékdíját érdemelte ki a 4M játékgyártó márka Green Science elnevezésű környezettudatos oktató játéksorozata. A vállalat termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója a REGIO JÁTÉK.



A 60 éve alapított Red Dot Design díj a világ legnagyobb és leginkább elismert termék formatervezési versenye. A 4M több mint 20 játékból álló Green Science sorozatának termékei közel 5000 nevezés közül, többek között funkcionalitásukkal és természetbarát tulajdonságaikkal nyerték el a szakmai értékelő bizottság elismerését.

2007-es megjelenése óta a Green Science sorozat világszerte több mint 100 dizájn és termékdíj elismerést érdemelt ki. A játékok során megvalósítható a kreatív tudományos kísérletekkel a 4M legfőbb szempontja a gyermekek kíváncsiságának és tudásszomjának felkeltése, és a játékos felfedezéseken keresztüli tanulás megvalósítása.

A 4M az oktatási játékok egyik legelismertebb márkája, amely kreatív, innovatív és magas minőségű felfedező és tudományos termékeivel a szórakoztató tanulást segíti. A REGIO JÁTÉK büszke arra, hogy Magyarországon kizárólagos forgalmazóként képviselheti a nagysikerű márkát.