Magyar English

PlusPlus építőjáték – mindenhol jó móka!

- Hírek

Könnyedén hordozható, készségfejlesztő és mindeközben mókás játék, mely képes gyermeked figyelmét hosszú időre lekötni: ez a PlusPlus építőkocka!



A 2005-ben feltalált PlusPlus építőjáték Dániából indult kalandos útjára, majd Amerikát is megjárva egy német játékkiállításon képviseltette magát. Népszerűségét misem bizonyítja jobban, minthogy a Learning Express Toys 2018-as versenyén a legjobb építőjátéknak járó díjat zsebelte be abban a kategóriában, amelyben olyan nagy márkák kaptak még jelölést, mint a LEGO® vagy a Magformers. Ha ez nem lenne elég, időközben az Amazon.com legeladottabb játékává avanzsálódott. De vajon mit tud egy PlusPlus építőkocka készlet?

A kicsi, színes darabok úgy működnek, akár a puzzle, azonban összeillesztve a darabokat képek helyett csodálatos 2D vagy 3D alakzatokat kapunk, ráadásul a kombinációk száma végtelen, hiszen minden darabka könnyen illeszthető a másikhoz. Az apró építőkockákat könnyedén szállíthatjuk bárhová, és annyira szórakoztatóak, hogy képesek a számítógépes játékokkal is felvenni a harcot. Amellett, hogy kellemes kikapcsolódást nyújtanak, fejlesztik a finommotorikus készségeket, kreativitást, és a helyzetfelismerés gyorsaságát is. Ennek a játéknak tényleg csak a képzelet szab határt!

Fontos számunkra, hogy játékaink ne csak a szórakozást szolgálják, de a gyerkőcök készségeinek mielőbbi és minél hatásosabb fejlődését is elősegítsék, éppen ezért kínálatunk számos PlusPlus készletet tartalmaz, melyek közül innen választhatsz. Győződj meg róla te is, hogy milyen szuperek ezek a színes építőjáték készletek!