Magyar English

Megbízható és stabil vállalat a REGIO Játékkereskedelmi Kft.

- Hírek

Az OPTEN Kft. „A”, azaz kiváló minősítésben részesítette a REGIO Játékkereskedelmi Kft.-t, amit kizárólag az üzleti élet legmegbízhatóbb szereplői kapnak meg. A minősítés többek közt azt jelzi, hogy a vállalattal kialakított üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Cégünk a nagyvállalati kategóriában, a több mint 1 milliárd Ft éves árbevétellel rendelkező cégek között érte el a „A” minősítést, ezt a hasonló magyarországi vállalatok mindössze 1,15%-a éri el.



Az Opten Kft. – Magyarország céginformációs piacának meghatározó szereplője – a rendelkezésére álló cégjegyzéki adatok, éves pénzügyi beszámolók és az önállóan gyűjtött és feldolgozott információk alapján hozta létre közgazdasági modelljét, mely a magyar gazdaság sajátosságai alapján képes előre jelezni a cégek fizetésképtelenségének bekövetkezési valószínűségét.

A modell több száz változó alapján figyelembe veszi a legfrissebb pénzügyi adatokat, a cégjegyzéki és a különböző pozitív-negatív információkat (pl. ISO minősítés), így a napi frissítés által a monitoring egy új dimenzióját nyitja meg.