Magyar English

Az oktatás eszköze a JÁTÉK

- Hírek

A REGIO JÁTÉK a vásárlók között egy rendkívül kedvelt és széles körben elterjedt játékszaküzlet. Üzleteinkbe betérve nemcsak több száz szórakoztató játékot, de fejlesztő eszközt és izgalmas, akár a felnőttek számára is vonzó termékeket is találhatnak. Hogy is lehetne eligazodni ebben a játékbirodalomban? A válasz a cégünknél dolgozó szakértőinkben rejlik. Az üzleteink játéklabirintusában az eligazodást igazi szakértő munkatársak segítik, akik a vásárlóink rendelkezésére állnak.

Abban, hogy az üzleteinkben dolgozó munkatársaink szakértőkké váljanak, számos céges szintű és egyéni oktatást, illetve fejlesztési stratégiát vezettünk be és követünk. A 2023-as év abban más, hogy részt veszünk a GINOP Plusz 3.2.1-21 képzési pályázatban, amely segítségével még szélesebb körben érjük el munkavállalóinkat. Olyan képzési palettát tudtunk nyújtani számukra, amellyel még jobb szakértőkké válnak.

A GINOP Plusz 3.2.1-21 támogatás célja, hogy a feltételeknek megfelelő vállalkozásoknak támogatást nyújtson a munkahelyi képzések megvalósításához, ezzel növelve a termelékenységüket és versenyképességüket. Az előbb említett hatékonyságok növelése mellett célunk, hogy a szakértői tudásunk szintjét tovább emeljük és a képzéseinket úgy is választottuk ki, hogy azokra az elkövetkező években építkezni tudjunk. A pályázat keretén belül 10 db oktatásból választhattak a kollégák melyek 2023.01.01-től el is kezdődtek. Olyanok, mint az angol nyelvi kurzus a szélesebb körű partneri elérés és versenyképes kommunikáció érdekében, az eladástechnika képzés a kiemelkedő vásárlói élmény eléréséért. Ezen a képzésen sikerült elsajátítaniuk az ön- és emberismeret alapjait is, illetve az értékesítési kompetenciáikat fejleszthették. További hasznos alkalmakon tudtak még részt venni, mint asszertív kommunikációs előadások, ahol az odafigyelésük és érdekérvényesítésük fejlődött, vagy az együttműködést elősegítő oktatás, ahol megtanulták az érzelmi intelligencia fontosságát, de akár említhetjük a stressz és konfliktuskezelésről szóló képzéseket is, ahol képessé váltak a negatív stresszorok felismerésére és azok kezelésére.

A REGIO JÁTÉK óriási befektetést eszközölt, hiszen, minden költséget egybevetve, közel 150.000.000 Ft-os képzési összeget számolunk. Megközelítőleg 500 munkatásunk vesz részt, akik közel 70 különböző munkakörben dolgoznak szervezetünkön belül. A munkatársaink elkötelezettek cégünk és a fejlődés irányába, ezt pedig nagyon jól mutatja az, hogy az eddig lezajlott képzéseink átlagos részvételi aránya 95% és a képzési órák száma megközelíti a 26.000 órát. Ezek kimagasló értékék és büszkék vagyunk minden kollégánkra!

Feedback képzés, csoportmunka

Kép: Feedback képzés, csoportmunka

És hol a megállás? Elárulhatjuk, hogy nincs. A pályázaton keresztül lezajló oktatásainkat úgy választottuk meg, hogy a jövőben ezekre építkezni tudjunk. A terveink között szerepel számos már működő mentorációs rendszerünk átalakítása, képzési katalógus kialakítása és többek között egy online oktatási rendszer bevezetése.

De végső célunk továbbra is az, hogy ezt a lendületet megőrizve fejlődjünk együtt, és a játékok birodalmában mi legyünk azok a királyok, akik nemcsak széles választékkal, de kiemelkedő szakértői tudással is várjuk betérő vásárlóinkat.

Írta: Babos Tamás, képzési és fejlesztési vezető