Magyar English

2017-ben is MagyarBrands-díjat kapott a REGIO JÁTÉK

- Hírek

Immáron harmadik éve részesül a REGIO JÁTÉK a MagyarBrands-díj rangos elismerésben Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában. A program kizárólag olyan magyar márkákat értékel, amelyek Magyarországon születtek, vagy a létrejöttükben-alapításukban magyarok vettek részt.

A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A MagyarBrands rendkívül komplex díj: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben.

„Felgyorsult világunkban a bizalmat építő, a reputációt érintő pozitív információk minden korábbinál jobban hatnak a vásárlói döntésekre. Ügyfélkörüket elsődlegesen azon vállalatok tudják megtartani és bővíteni, amelyekről megbízhatónak tartott forrásokból érkeznek bizalmat keltő vélemények. A legkiválóbb hazai márkák sikerét, s egyben a helyes vásárlói, fogyasztói döntések meghozatalát segíti elő az immár nyolcadik alkalommal meghirdetésre került MagyarBrands program” – tette hozzá Serényi János, a MagyarBrands program elnöke.

A Szakmai Bizottság döntése alapján tehát a REGIO JÁTÉK KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai fogyasztói TOP márkák egyikeként. Köszönjük az elismerést!