Magyar English

Felelősségvállalás

A REGIO JÁTÉK a közösség tagjaként tekint magára, és ez a szemlélet nemcsak az áruházak szintjén, hanem a teljes vezetésben megvalósul. Alapításunk óta kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy termékeinkkel és különböző aktivitásainkkal országszerte hozzájáruljunk a gyermekek egészségét és szociális fejlődését célzó programok sikerességéhez. Sikerességünk és piacvezető pozíciónk lehetővé teszi, hogy támogatásunkkal, adományainkkal segítsünk másokat, akár állandó jelleggel, vagy egy-egy kisebb kampány szintjén.

Annak érdekében, hogy tevékenységeink partnereink és vásárlóink számára is ösztönzőek lehessenek, 2014. második felétől kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a velünk kapcsolatban állókat tájékoztassuk működésünk társadalmi hatásairól, és azokról a programjainkról, kezdeményezéseinkről, amelyek egy-egy közösség mindennapjait pozitívan befolyásolják.

Több mint 30 éves, magyar tulajdonú családi vállalkozásként etikus üzleti magatartásunkat, a társadalmi felelősségvállalás és a környezettudatosság jegyében tett erőfeszítéseinket, valamint az alkalmazottakkal szembeni felelősségteljes viselkedésünket elismerve 2014-ben Üzleti Etikai Díj kitüntetésben részesültünk.

 

 

REGIO JÁTÉK - Baptista Szeretetszolgálat együttműködésA Baptista Szeretetszolgálat és a REGIO JÁTÉK együttműködése több mint 10 éves múltra tekint vissza. Örömmel csatlakozunk az olyan belföldi és nemzetközi baptista programokhoz, mint a prevenciós előadássorozatok, a bűnmegelőzés, vagy éppen a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítése. Nemzetközi szinten Kárpátalján, Szerbiában, és Dél-Szudánban is számíthattak a támogatásunkra.

Alkalmi támogatásaink
Támogatásaink leggyakrabban a REGIO Játékkereskedelmi Kft. által forgalmazott eszközök beszerzését teszik egyszerűbbé és elérhetőbbé a kedvezményezettek számára, de emellett évente több alkalommal egyéb eszközökkel is segítjük a hozzánk forduló intézményeket. A REGIO JÁTÉK ügyfélszolgálatára érkező támogatói kérelmeket minden esetben vezetőségünk bírálja el, s lehetőségeink szerint igyekszünk pozitív visszajelzést adni. Az elbírálás során természetesen a rászorultság mértéke a mérvadó szempont.