Magyar English

SuperStore-díjat nyert a REGIO JÁTÉK győri áruháza

- Hírek

A REGIO JÁTÉK Győr Plázában található áruháza 29 pályázó közül nyerte el a SuperStore 2019 címet a „szakbolt – non-FMCG” kategóriában. A közel 400 négyzetméteres, 2019. április 1-én nyílt  játékboltban magas színvonalú kiszolgálással, nívós megjelenéssel és minőségi termékekkel találkozhatnak a vásárlók.

A SuperStore versenyen olyan üzletek indulhatnak jó eséllyel, melyeknél összhangban van a koncepció és megvalósítás eredeti, illetve kreatív módon úgy, hogy mindezek harmonizálnak a célcsoport igényeivel is, illetve a kommunikáció és a kiszolgálás is a magas színvonalat tükrözi.

A Trade magazin versenyének szakmai zsűrijébenben helyet foglalt Dr. Mandel Katalin, a Franchise Szövetség főtitkára, Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára, Fekete Zoltán, a Magyar Márkaszövetség főtitkára, Vágyi Erik, az AC Nielsen Piackutató Kft. értékesítési igazgatója, Csiby Ágnes, a POPAI Magyarország Egyesület elnöke, Németh Péter egyetemi tanár, Harcos Andrea, a Kantar-Hoffmann kutatási igazgatója, a Havasiné Kátai Ildikó, Trade Marketing Klub alapító tagja és Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a budapesti Nándorfejérvári úti, törökbálinti és csömöri áruházunk után a győri REGIO JÁTÉK áruházat is alkalmasnak találta a Trade magazin versenyének zsűrije a SuperStore díjra!