Magyar English

Eredményesek a REGIO JÁTÉK triatlonosai

- Hírek

A REGIO JÁTÉK által támogatott Budai XI. SE Triatlon Szakosztálya harmadik helyezést ért el az idei 24 órás Úszógálán Dunaújvárosban. A 16 újbudai úszó több mint 108 kilométert teljesített egy nap alatt.



A minden korosztályt - az ifi 13 éves Orbán Dórától a szenior korú 53 éves Sáthy Istvánig - felölelő lelkes, 16 fős újbudai csapat nappal 30, éjszaka 60 perces váltásokkal összesen 2168 hosszt úszott le az 50 méteres medencében, azaz 108,4 kilométert teljesített, így sikerült megszerezniük a harmadik helyet.

Az Ússz, Hogy Utolérjenek! Közhasznú Egyesület rendezésében megvalósuló, kilencedik alkalommal megrendezett 24 órás Úszógálán minden leúszott hossz után 4 forint, összességében több mint 111 000 forint gyűlt össze jótékony célra a sportrendezvény támogatóitól.

A Budai XI. SE Újbuda legnagyobb szabadidős sportegyesületeként immár 36 éve szolgálja a kerület sportolni vágyó lakosait, a Triatlon Szakosztály pedig a Nyéki Uszoda 1988-as megnyitása óta őrzi hagyományait, és vesz részt különféle sportrendezvényeken országszerte.

A REGIO JÁTÉK kiemelt figyelmet szentel a fiatal sportcsapatok támogatására, és büszke a Budai XI. SE sikereire.