Magyar English

„Az év felelős foglalkoztatója” díjat nyert a REGIO JÁTÉK

- Hírek

A REGIO Játékkereskedelmi Kft. Magyarország legnagyobb játék kis- és nagykereskedelmi áruházlánca. Folyamatos növekedésünknek köszönhetően mára több mint 500 munkatársunk vesz részt vásárlóink színvonalas kiszolgálásában. A ma is száz százalékban magyar tulajdonú REGIO JÁTÉK családi vállalkozás, jelenleg országszerte több mint 40 játékáruházzal, saját logisztikai központtal, központi irodákkal rendelkezik. A több mint 30 éves múltra visszatekintő vállalat története során folyamatos fejlődésen ment és a mai napig is megy keresztül. Már nemcsak egy kis vállalatról beszélhetünk, hanem az ország egyik vezető kereskedelmi láncáról, így egyre nagyobb szükség lett a modern nagyvállalatokra jellemző speciális területekre. Így elkülönült a beszerzés, a marketing, az üzemeltetés, a pénzügy és végül, de nem utolsó sorban a HR is. A vállalat egy újabb megújuláson megy keresztül, ezúttal éppen a HR-nek köszönhetően.

A REGIO JÁTÉK HR osztályának és stratégiájának megújulását megmérettettük egy, az OFA Nonprofit Kft. és a Gazdaságfejlesztési Minisztérium által meghirdetett „Az év felelős foglalkoztatója” pályázat keretén belül. Örömmel tölt el bennünket, hogy abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy a

REGIO JÁTÉK NYERTE EL AZ ÉV FELELŐS FOGLALKOZTATÓJA PÁLYÁZAT 1. HELYÉT NAGYVÁLLALATI KATEGÓRIÁBAN!

 

Az év felelős foglalkoztatója

 

A 2023. október 30-án megrendezésre kerülő díjátadón a HR osztályunk vett részt, és ünnepelte együtt a cégen belüli HR sikereket. A díjakat Nagy Márton Gazdaságfejlesztési Miniszter és Almási Erzsébet, az OFA Nonprofit Kft. Ügyvezető igazgatója adta át. Az elismerést hatalmas öröm és lelkesedés kísérte vállalatunk munkatársai részéről.

Amiért ezt a díjat megkaphattuk az nem más, mint egy jól megszervezett HR osztály és egy erős stratégia. Számos területet érintettünk a stratégia megtervezése során, mint pl.: bérpolitikai kérdések és széleskörű juttatási rendszer kialakítása, atipikus foglalkoztatási formák bevezetése, pl. a megváltozott munkaképességű munkavállalók felé való nyitás, belső elégedettségi felmérés teljeskörű bevezetése és arra való komplex reakció, de akár említhetjük a képzés, fejlesztés és tehetséggondozási terület reformációját is. Így sikerült átalakítanunk és fejlesztenünk rengeteg szakterületet.

Szeretnénk megköszönni a zsűrinek, hogy a REGIO JÁTÉK-ot választotta a 2022-es év felelős foglalkoztatójának ezen a rangos pályázaton, ahol közel 200 cég közül nyertük el a nagyvállalati kategória 1. helyét. A zsűri értékelése amelyet rólunk írtak:

Munkáltatóként példaértékűen és sokoldalúan tesz munkavállalói „jóllétéért”.