Magyar English

Our awards

It’s a priority for REGIO JÁTÉK to meet the highest quality requirements both in its products and its cooperations, and stay an exemplary socially responsible company. We are proud of our awards and ratings, because these were adjudged by independent juries, and highlight our values in comparison to other companies and organisations.

 Superbrands díj 2019

2019-ben harmadik alkalommal nyerte el a REGIO Játék a Superbrands díjat. Az elismerés odaítélésének szempontjai: a márka tradíciója, történelme, piaci szereplése, valamint a vállalat hírneve, etikai megítélése, ismertsége, tudatos innovációja és márkastratégiája. Az elbíráló bizottság döntése alapján a REGIO Játék 2014 és 2018 után 2019-ben is kiérdemelte a rangos Superbrands díjat..

Bővebben a díjról:
A Superbrands egy, a széles nagyközönség számára is ismert, magas minőséget szimbolizáló védjegy, amely a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat részesíti díjazásban. A díjak odaítéléséről 45 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.Bisnode AAA tanúsítvány, 2018

A REGIO JÁTÉK Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványt kapott, mellyel a pénzügyileg legstabilabb magyarországi cégek egyike lett. Az elismerés azt jelzi, hogy a vállalattal való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

More about the award:
A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.
 MagyarBrands Award 2018, Excellent Hungarian Consumer Brand

In 2018, REGIO JÁTÉK won the prestigious recognition of the MagyarBrands Prize for the fourth time in the Exclusive Consumer Brand category. The program honors Hungarian-related brands for the ninth year, which are worthy representatives of intellectual work in Hungary and beyond.

More about the award:
The Expert Committee of Independent Experts evaluates the following aspects in the caregory of the Excellent Consumer Brand: Identity, reputation, brand building practice, tradition, and GfK's national consumer research classifies brand awareness and popularity.Superbrands díj 2018

Második alkalommal nyerte el a REGIO JÁTÉK a Superbrands díjat 2018-ban. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, amely a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat részesíti díjazásban.

More about the award:
Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.MagyarBrands-díj 2017, Kiváló Fogyasztó Márka

Harmadik éve részesült a REGIO JÁTÉK a MagyarBrands-díj rangos elismerésben Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában. A program kizárólag olyan magyar márkákat értékel, amelyek Magyarországon születtek, vagy a létrejöttükben-alapításukban magyarok vettek részt.

More about the award:
A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A MagyarBrands rendkívül komplex díj: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben.
 2017 SuperStore díj

A SuperStore verseny célja, hogy különböző kategóriában kiválassza a kifogástalan megjelenést és kiszolgálást harmonikusan ötvöző hazai üzleteket. A REGIO JÁTÉK 2017 májusában nyílt új törökbálinti áruháza a „Non-FMCG Szakbolt” kategóriában bizonyult a legjobbnak, s ezzel elnyerte a SuperStore címet.

More about the award:
A Trade Magazin és a Trade Marketing Klub közös versenye azokat az értékesítési pontokat értékeli, melyek külső és belső megjelenése harmonizál a fő tevékenységi körrel és a célcsoport igényeivel, illetve a kiszolgálás, a kommunikáció és az áru bemutatása is ennek megfelelő minőséget és színvonalat közvetít kategóriájában.
 Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetés

A magyar játékkereskedelem folyamatos fejlesztése és a hazai gyártók piacképességének fenntartása érdekében végzett több évtizedes munkája elismeréseként Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetésben részesült Gyaraki József, a REGIO Játékkereskedelmi Kft. alapító tulajdonosa és ügyvezetője.

More about the award:
A Magyar Érdemrend lovagkeresztje a magyar állam által adományozható legmagasabb kitüntetésnek, a Magyar Érdemrendnek a legalacsonyabb osztálya. A Magyar Érdemrend fehér zománcozású görög kereszt. A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett személy jogosult a megfelelő állami kitüntetés tulajdonosának nevezni magát.
 2016 MagyarBrands elismerés

2016-ban Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában MagyarBrands díjat nyert a REGIO JÁTÉK. A program olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz, melyek a hazai szellemi munka méltó képviselői.

More about the award:
A MagyarBrands a legkiválóbb hazai márkák minősítését és bemutatását célul kitűző program, amelynek révén a márkák vonzereje és elismertsége növekszik a vásárlók szemében. A kiválasztás pályázati rendszerben illetve a MagyarBrands Szakértői Bizottság jelölése alapján történik. A díjazottak kiválasztása hét szempontot vesz figyelembe. Az értékelés első körében a tulajdon, a foglalkoztatás és az identitás alapján kiválasztják azokat a márkákat, amelyek részt vehetnek az értékelés második részében. A második körben a tradíció, reputáció, identitás, ismertség és a kedveltség értékek alapján számítják ki a MagyarBrands márkaérték-mutatót, amely alapján eldől a díjazottak sorrendje.2016 SuperStore díj

A SuperStore verseny célja, hogy különböző kategóriában kiválassza a kifogástalan megjelenést és kiszolgálást harmonikusan ötvöző hazai üzleteket. A REGIO JÁTÉK Nándorfejérvári úton található üzlete a „Non-FMCG Szakbolt” kategóriában bizonyult a legjobbnak, s ezzel elnyerte a SuperStore címet.

More about the award:
A Trade Magazin és a Trade Marketing Klub által életre hívott SuperStore versenyen olyan üzletek indulhatnak eséllyel, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is.2016 Az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője

Az OPTEN Kft. „A”, azaz kiváló minősítésben részesítette a REGIO Játékkereskedelmi Kft.-t, amit kizárólag az üzleti élet legmegbízhatóbb szereplői kapnak meg. A minősítés többek közt azt jelzi, hogy a vállalattal kialakított üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

More about the award:
A minősítés során alkalmazott modell több száz változó alapján – adatbányászati algoritmusokat alkalmazva – rangsorolja a cégeket. Az OPTEN Kft. kockázati besorolása egy országosan elterjedt cégminősítési módszertan, céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és KKV cégek. A modell a minősített vállalkozások megbízhatóságát és stabilitását jellemzi.2015 Családbarát Vállalkozás Újbuda díj

A kisgyermekes munkavállalók esetében a munka és a magánélet összehangolására tett eredményes erőfeszítésekért, és a munkatársak családjainak a szervezet életébe történő aktív bevonásáért Családbarát Vállalkozás Újbuda elismerésben részesültünk nagyvállalat kategóriában.

More about the award:
Újbuda Önkormányzata kiemelten fontos területnek tartja a kerületben működő vállalkozásoknál a családbarát működés és szemlélet kialakításának ösztönzését, melynek érdekében 2014-ben létrehozta a Családbarát Vállalkozás Újbuda címet. A díjjal azokat a vállalkozásokat ismerik el, melyek a munka és a magánélet egyensúlyának szem előtt tartásával nemcsak a vállalkozásuk sikeréhez, hanem munkavállalóik és az ő családjainak jólétéhez is hozzájárulnak.2015 Business Ethics Award

The award recognizes the ethical behaviour of REGIO JÁTÉK, its efforts to become a socially and environmentally responsible company, as well as its responsibility towards employees.

More about the award:
The aim of the award is to draw attention to companies that are exemplary in their activities and in their behaviour. They are responsible, ethical enterprises that support confidence between society and the business shpere.2015 Bisnode Rating

REGIO JÁTÉK got the AAA Bisnode rating that is an excellent indication to suppliers in relation to the company’s financial reliability.

More about the award:
The Bisnode group is Europe’s leading provider of business information. Bisnode provides data and insights that facilitate decision-making in both strategic issues and daily operations for companies and organizations throughout Europe. The Bisnode certificate is a means of showing to others that your company is a recognized, reliable and creditworthy entity.
The AAA rating takes a series of variables into consideration to establish on statistical grounds which Hungary’s most reliable companies are. In Hungary, only 9.82% of the companies deserve AAA, AA or A rating, which means it is a distinction to have a Bisnode certificate. Being one of the country’s most prestigious companies conveys the message to the market that companies with AAA, AA or A rating are safe to deal with, and can be counted on in the long term.2014 Website of the Year

The completely renewed webstore of REGIO JÁTÉK won the award in the e-business category. Our awarded webstore provides access daily to 7000 products, is a surface to communicate with our partners and suppliers, and is linked to the stocks of the 33 REGIO JÁTÉK stores in the country.

More about the award:
The competition „Website of the Year” of the Hungarian Marketing Association is the most prestigious online marketing communications contest of the country. For more than a decade, the Association, supported by an independent international jury, has been searching for the best exemplary websites.2014 Hungarian Brands Award

The award is given to national brands that can be exemplary representatives of Hungarian companies here and abroad. Hungarian Brands Award’s aim is to classify and to represent national brands. Acquiering the award helps brands to become more attractive and to improve their reputation.

More about the award:
A MagyarBrands a legkiválóbb hazai márkák minősítését és bemutatását célul kitűző program, amelynek révén a márkák vonzereje és elismertsége növekszik a vásárlók szemében. A kiválasztás pályázati rendszerben illetve a MagyarBrands Szakértői Bizottság jelölése alapján történik. A díjazottak kiválasztása hét szempontot vesz figyelembe. Az értékelés első körében a tulajdon, a foglalkoztatás és az identitás alapján kiválasztásra kerülnek azok a márkák, amelyek részt vehetnek az értékelés második részében. A második körben kerül kiszámításra a tradíció, a reputáció, az identitás, az ismertség és a kedveltség ismérvek alapján az a MagyarBrands márkaérték-mutató, amely alapján eldől a díjazottak sorrendje.Hungarian Product Award

REGIO JÁTÉK got the award for its redesigned slide projector.

More about the award:
The Hungarian Product Award recognizes those services, products and business organizations that are committed to the highest quality level. The awarded companies represent exemplary models that contribute to the development of economy.