Magyar English

Díjaink

A REGIO JÁTÉK számára fontos, hogy folyamatosan a legmagasabb minőséget képviselje termékeiben, együttműködései során és példamutató felelős vállalatként egyaránt. Büszkék vagyunk díjainkra és tanúsítványainkra, mert azok másokkal való megmérettetésben, független szakértő zsűritagok véleményét tükrözve is megmutatják értékeinket.

 MagyarBrands-díj 2021, Kiváló Fogyasztói Márka

A REGIO JÁTÉK 2021-ban a Szakmai Bizottság döntése alapján 7. alkalommal nyerte el a MagyarBrands-díjat Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában.

Bővebben a díjról:

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A MagyarBrands program küldetése az elmúlt 12 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.Superbrands díj 2021

Idén ötödik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjat a REGIO Játékkereskedelmi Kft-nek.

Bővebben a díjról:A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.
 Bisnode Platinum Excellence (AAA) tanúsítvány, 2021

A REGIO Játékkereskedelmi Kft. kiérdemelte a Bisnode Platinum Excellence tanúsítványát, amelyre Magyarországon csupán a cégek 0,5 %-a jogosult, és amely azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Bővebben a díjról:

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.MagyarBrands-díj 2020, Kiváló Fogyasztói Márka

A REGIO JÁTÉK 2020-ban 6. alkalommal nyerte el a MagyarBrands-díjat Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában.

Bővebben a díjról:

A MagyarBrands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz több mint tíz éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nem csak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.Superbrands díj 2020

Ismét a legjobb minőséget képviselő márkák közé választották, így negyedik alkalommal kapott Superbrands díjat a REGIO JÁTÉK.

Bővebben a díjról:
A Superbrands védjegy a kimagasló márkaminőség és márkaépítésbe fektetett munka elismerése, melyet minden évben egy 21 tagú, független szakemberekből álló bizottság döntése alapján ítélnek oda.
 MagyarBrands-díj 2019, Kiváló Fogyasztói Márka

2019-ben a Szakmai Bizottság döntése alapján a REGIO JÁTÉK ötödik alkalommal részesült MagyarBrands-díjban a Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában.

Bővebben a díjról:
A független szakértőkből álló Szakmai Bizottság a Kiváló Fogyasztói Márka esetén az alábbi szempontokat értékeli: identitás, reputáció, márkaépítés gyakorlata, tradíció, valamint a GfK által végzett országos fogyasztói kutatás alapján a márka ismertségét és kedveltségét osztályozza.
 Superbrands díj 2019

2019-ben harmadik alkalommal nyerte el a REGIO Játék a Superbrands díjat. Az elismerés odaítélésének szempontjai: a márka tradíciója, történelme, piaci szereplése, valamint a vállalat hírneve, etikai megítélése, ismertsége, tudatos innovációja és márkastratégiája. Az elbíráló bizottság döntése alapján a REGIO Játék 2014 és 2018 után 2019-ben is kiérdemelte a rangos Superbrands díjat.

Bővebben a díjról:
A Superbrands egy, a széles nagyközönség számára is ismert, magas minőséget szimbolizáló védjegy, amely a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat részesíti díjazásban. A díjak odaítéléséről 45 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.Bisnode AAA tanúsítvány, 2018

A REGIO JÁTÉK Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványt kapott, mellyel a pénzügyileg legstabilabb magyarországi cégek egyike lett. Az elismerés azt jelzi, hogy a vállalattal való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Bővebben a díjról:
A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.
 MagyarBrands-díj 2018, Kiváló Fogyasztói Márka

2018-ban a REGIO JÁTÉK negyedik alkalommal részesült a MagyarBrands-díj rangos elismerésében Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában. A program olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz immáron kilencedik éve, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is.

Bővebben a díjról:
A független szakértőkből álló Szakmai Bizottság a Kiváló Fogyasztói Márka esetén az alábbi szempontokat értékeli: identitás, reputáció, márkaépítés gyakorlata, tradíció, valamint a GfK által végzett országos fogyasztói kutatás alapján a márka ismertségét és kedveltségét osztályozza.Superbrands díj 2018

Második alkalommal nyerte el a REGIO JÁTÉK a Superbrands díjat 2018-ban. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, amely a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat részesíti díjazásban.

Bővebben a díjról:
Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.MagyarBrands-díj 2017, Kiváló Fogyasztói Márka

Harmadik éve részesült a REGIO JÁTÉK a MagyarBrands-díj rangos elismerésben Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában. A program kizárólag olyan magyar márkákat értékel, amelyek Magyarországon születtek, vagy a létrejöttükben-alapításukban magyarok vettek részt.

Bővebben a díjról:
A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A MagyarBrands rendkívül komplex díj: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben.
 2017 SuperStore díj

A SuperStore verseny célja, hogy különböző kategóriában kiválassza a kifogástalan megjelenést és kiszolgálást harmonikusan ötvöző hazai üzleteket. A REGIO JÁTÉK 2017 májusában nyílt új törökbálinti áruháza a „Non-FMCG Szakbolt” kategóriában bizonyult a legjobbnak, s ezzel elnyerte a SuperStore címet.

Bővebben a díjról:
A Trade Magazin és a Trade Marketing Klub közös versenye azokat az értékesítési pontokat értékeli, melyek külső és belső megjelenése harmonizál a fő tevékenységi körrel és a célcsoport igényeivel, illetve a kiszolgálás, a kommunikáció és az áru bemutatása is ennek megfelelő minőséget és színvonalat közvetít kategóriájában.
 Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetés

A magyar játékkereskedelem folyamatos fejlesztése és a hazai gyártók piacképességének fenntartása érdekében végzett több évtizedes munkája elismeréseként Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetésben részesült Gyaraki József, a REGIO Játékkereskedelmi Kft. alapító tulajdonosa és ügyvezetője.

Bővebben a díjról:
A Magyar Érdemrend lovagkeresztje a magyar állam által adományozható legmagasabb kitüntetésnek, a Magyar Érdemrendnek a legalacsonyabb osztálya. A Magyar Érdemrend fehér zománcozású görög kereszt. A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett személy jogosult a megfelelő állami kitüntetés tulajdonosának nevezni magát.
 2016 MagyarBrands elismerés

2016-ban Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában MagyarBrands díjat nyert a REGIO JÁTÉK. A program olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz, melyek a hazai szellemi munka méltó képviselői.

Bővebben a díjról:
A MagyarBrands a legkiválóbb hazai márkák minősítését és bemutatását célul kitűző program, amelynek révén a márkák vonzereje és elismertsége növekszik a vásárlók szemében. A kiválasztás pályázati rendszerben illetve a MagyarBrands Szakértői Bizottság jelölése alapján történik. A díjazottak kiválasztása hét szempontot vesz figyelembe. Az értékelés első körében a tulajdon, a foglalkoztatás és az identitás alapján kiválasztják azokat a márkákat, amelyek részt vehetnek az értékelés második részében. A második körben a tradíció, reputáció, identitás, ismertség és a kedveltség értékek alapján számítják ki a MagyarBrands márkaérték-mutatót, amely alapján eldől a díjazottak sorrendje.2016 SuperStore díj

A SuperStore verseny célja, hogy különböző kategóriában kiválassza a kifogástalan megjelenést és kiszolgálást harmonikusan ötvöző hazai üzleteket. A REGIO JÁTÉK Nándorfejérvári úton található üzlete a „Non-FMCG Szakbolt” kategóriában bizonyult a legjobbnak, s ezzel elnyerte a SuperStore címet.

Bővebben a díjról:
A Trade Magazin és a Trade Marketing Klub által életre hívott SuperStore versenyen olyan üzletek indulhatnak eséllyel, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is.2016 Az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője

Az OPTEN Kft. „A”, azaz kiváló minősítésben részesítette a REGIO Játékkereskedelmi Kft.-t, amit kizárólag az üzleti élet legmegbízhatóbb szereplői kapnak meg. A minősítés többek közt azt jelzi, hogy a vállalattal kialakított üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Bővebben a díjról:
A minősítés során alkalmazott modell több száz változó alapján – adatbányászati algoritmusokat alkalmazva – rangsorolja a cégeket. Az OPTEN Kft. kockázati besorolása egy országosan elterjedt cégminősítési módszertan, céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és KKV cégek. A modell a minősített vállalkozások megbízhatóságát és stabilitását jellemzi.2015 Családbarát Vállalkozás Újbuda díj

A kisgyermekes munkavállalók esetében a munka és a magánélet összehangolására tett eredményes erőfeszítésekért, és a munkatársak családjainak a szervezet életébe történő aktív bevonásáért Családbarát Vállalkozás Újbuda elismerésben részesültünk nagyvállalat kategóriában.

Bővebben a díjról:
Újbuda Önkormányzata kiemelten fontos területnek tartja a kerületben működő vállalkozásoknál a családbarát működés és szemlélet kialakításának ösztönzését, melynek érdekében 2014-ben létrehozta a Családbarát Vállalkozás Újbuda címet. A díjjal azokat a vállalkozásokat ismerik el, melyek a munka és a magánélet egyensúlyának szem előtt tartásával nemcsak a vállalkozásuk sikeréhez, hanem munkavállalóik és az ő családjainak jólétéhez is hozzájárulnak.2015 Üzleti Etikai Díj

A díj a REGIO JÁTÉK etikus üzleti magatartását, a társadalmi felelősségvállalás és a környezettudatosság jegyében tett erőfeszítéseit, valamint az alkalmazottakkal szembeni felelősségteljes viselkedését ismerte el.

Bővebben a díjról:
A díjat László Ervin professzor, a Budapest Klub elnöke és Demcsák Mária, a Piac & Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője azzal a szándékkal hozta létre, hogy minden évben a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerüljenek azok a hazai vállalkozások, amelyek tevékenységükkel, magatartásukkal példát mutatnak a felelős, etikus gazdálkodásban, üzleti jelenlétben, és erősítik a társadalom és az üzleti szféra közötti bizalmat. Az alapítás óta eltelt 16 évben a díj presztízse folyamatosan nőtt. A díjat évente egyszer az alapítókból valamint a korábbi években díjat kapott cégek első számú vezetőiből álló zsűri ítéli oda.2015 Bisnode tanúsítvány

A REGIO Játékkereskedelmi Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, amellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Bővebben a díjról:
A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a REGIO Játékkereskedelmi Kft. mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal. A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy ez elkövetkezőkben milyen valószínűséggel tartja fizetőképességét vállalkozásunk, határozottan állíthatjuk, hogy a REGIO Játékkereskedelmi Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.2014 Az Év Honlapja

A REGIO JÁTÉK 2014-ben megújult webáruháza e-kereskedelmi kategóriában nyerte el a rangos díjat. Díjazott webáruházunk naponta 7000 féle aktuális játékot tesz elérhetővé, egyéni felületet biztosít partnereink és beszállítóink számára, emellett állandó kapcsolatban van az ország 33 REGIO JÁTÉK üzletének aktuális készleteivel.

Bővebben a díjról:
A Magyar Marketing Szövetség „Az Év Honlapja”pályázata Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs megmérettetése. A díj meghirdetői hazai és nemzetközi viszonylatban is elismert szakmai zsűri segítségével több, mint egy évtizede kutatják és díjazzák a legkiválóbb honlapokat, amelyek példaként szolgálhatnak. A honlapok elbírálásának legfőbb szempontjai a design, az impresszió (a weblap vizuális megjelenése és tartalmának megismerése milyen összbenyomást kelt a látogatóban), az innovativitás (tartalmi, formai és programozástechnikai újítások), az interaktivitás, a kategóriának megfelelő tartalom (a kereskedelmi kategóriában induló honlapok – az üzleti szolgáltatás minősége mellett – mennyire felelnek meg a kötelező jogi előírásoknak), a navigáció (a weblap mennyire áttekinthető, milyen segítséget nyújt a weblap egyes részeinek a megismeréséhez), a reszponzivitás (a felhasználó eszközéhez/eszközeihez alkalmazkodó rugalmas webdizájn).2014 MagyarBrands elismerés

A REGIO JÁTÉK márka 2014-ben kapta meg az elismerést, amely olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is.

Bővebben a díjról:
A MagyarBrands a legkiválóbb hazai márkák minősítését és bemutatását célul kitűző program, amelynek révén a márkák vonzereje és elismertsége növekszik a vásárlók szemében. A kiválasztás pályázati rendszerben illetve a MagyarBrands Szakértői Bizottság jelölése alapján történik. A díjazottak kiválasztása hét szempontot vesz figyelembe. Az értékelés első körében a tulajdon, a foglalkoztatás és az identitás alapján kiválasztásra kerülnek azok a márkák, amelyek részt vehetnek az értékelés második részében. A második körben kerül kiszámításra a tradíció, a reputáció, az identitás, az ismertség és a kedveltség ismérvek alapján az a MagyarBrands márkaérték-mutató, amely alapján eldől a díjazottak sorrendje.Magyar Termék Nagydíj

A REGIO JÁTÉK a díjat a cég újratervezett diavetítőjéért nyerte el.

Bővebben a díjról:
A Magyar Termék Nagydíj kitüntető cím azon termékek, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A pályázat díjazottjai olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez.