Magyar English

SuperStore díjat nyert csömöri áruházunk

- Hírek

A SuperStore versenyen olyan helyeket ismernek el, ahol az értékesítési koncepciót leginkább támogatja a megfelelő dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is. A Trade Magazin és a Trade Marketing Klub közös versenyén ezen pontok mentén diadalmaskodott 2017 novemberében nyitott új csömöri áruházunk a „szakbolt – non-FMCG” kategóriában.

A 2018. évi versenyre a korábbi évekhez képest több, 31 pályázat érkezett. A zsűriben helyet foglalt Dr. Mandel Katalin, a Franchise Szövetség főtitkára, Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára, Fekete Zoltán, a Magyar Márkaszövetség főtitkára, Vágyi Erik, az AC Nielsen Piackutató Kft. értékesítési igazgatója, Csiby Ágnes, a POPAI Magyarország Egyesület elnöke, Dr. Törőcsik Mária, egyetemi tanár és a Trend Inspiráció vezetője, a Trade Marketing Klub alapító tagja, Havasiné Kátai Ildikó és Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője.

Az eredményhirdetésre 2018. szeptember 27-én, a tapolcai Business Days konferencia gálavacsoráján került sor. A csömöri áruházunk SuperStore díját Kopcsányi Zoltán, a REGIO JÁTÉK kereskedelmi vezetője vette át.