Magyar English

Superbrands díjat kapott a REGIO JÁTÉK

- Hírek

Idén tizennegyedik alkalommal ült össze a jelenleg 21 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely a REGIO JÁTÉK-ot érdemesnek találta a Superbrands 2018 védjegy viselésére.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a 2014. után másodszor is elnyertük a Superbrands díjat. Az utóbbi években sokat dolgoztunk azért, hogy vásárlóinkat az elérhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, legyen szó a minőségről vagy a gyorsaságról. Ez a díj megerősít bennünket abban, hogy törekvéseink jó irányba tartanak” – mondta el Gyaraki József, a REGIO JÁTÉK ügyvezetője.

Az elmúlt évben a REGIO JÁTÉK folytatta piaci növekedését, Egerben új, nagyobb áruházba költözött, Csömörön új áruházat nyitott 2017 novemberében. Szintén 2017-ben megnyitotta több mint 10 ezer négyzetméteres új logisztikai központját Törökbálinton, melyhez egy – nagykereskedőket és lakossági vásárlókat is kiszolgáló – 1000 négyzetméteres áruház is tartozik.

A Superbrands díjról:

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, amely a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkákat részesíti díjazásban. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.