Magyar English

Megérkeztek a varázspelusos Baby Secrets babák!

- Hírek

Imádni való bébik, akiket nem lehet megunni! A Magic babák már a 90-es években is nagy népszerűségnek örvendtek, rövid időn belül 1 millió darabnak lett új kis gazdája. Nem is csoda, hiszen tényleg varázslattal bírnak: csak az után derült ki, hogy kislányt vagy kisfiút választottál, miután a pelus színe rózsaszínné vagy kékké változott, ez pedig csak az első fürdetés után történt meg. Ugye, milyen izgalmas?



A Magic baba ráadásul szinte az első olyan magyar termék volt, melynek televíziós reklámja készült 1994-ben. Ez különösen nagy szó volt akkoriban! Még a nagy sikerű Família Kft.-ben is feltűntek a babák! Nosztalgiázz velünk egy kicsit, hiszen most megmutatjuk, hogyan néztek ki ezek a cuki csöppségek a 90-es években:



Gyaraki József egy 2015-ben, a Portfóliónak adott interjújában így emlékszik vissza a színváltó pelenkájú babák sikerére: „Ez a baba egy gyűjthető, zsákbamacska jellegű játék volt, és azért tudtunk eladni ebben az országban több 100 ezer darabot, majdnem egymilliót, mert ennek 30-40 féle változata volt. Ha úgy tetszik, ez volt a Kinder tojás elődje.”

A REGIO JÁTÉK kínálatába 2018-ban visszatérnek a bájos csöppségek! A Zapf Baby Secrets babákról szintén fürdetés után derül ki, kisfiúk vagy kislányok – az igazság továbbra is a varázspelusokban rejlik! Ezúttal azonban még több játék közül válogathatsz. Vannak sportolók, szuperhősnek öltözött, szülinapos, kisiskolás és akár egyetemista babák is köztük, akik csak arra várnak, hogy hazavidd őket! Ez még mindig nem minden, hiszen szenzációs készletekkel is meglepheted gyermekedet! Az éhes bébit etetőszékkel együtt leled meg, így gondoskodhatsz róla, hogy ne maradjon üres a pocakja, az álmos baba mellé egy ringatható babaágyat is találsz, így segítheted a pici álomba szenderülését. A kis cowboy-hoz egyértelmű, hogy dukál egy hintaló, de kedvenceidet babakocsiban is tologathatod. Persze kádat minden dobozban találsz, hogy mielőbb kideríthesd a bébid nemét! Neked is számos vidám történet lejátszódott a fejedben, amit ezekkel az apróságokkal eljátszhatnál? Ahány Baby Secrets baba, annyi elragadó ötlet! Találd meg nálunk a szívednek legkedvesebb porontyot, írd fel adatait pelenkaformájú lapjára, és induljon a felhőtlen szórakozás!

A kínálatban ötvenféle Baby Secrets baba található, 25 fiú és 25 lány, keresd őket itt!

Nézd meg videónkat, győződj meg saját szemeddel, mennyire édesek a varázspelusos Baby Secrets babák!